Badui Dergal, Salvador. La ciencia de los alimentos en la práctica. México, Pearson Educación, 2a edición, 2015



Document title: Badui Dergal, Salvador. La ciencia de los alimentos en la práctica. México, Pearson Educación, 2a edición, 2015
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000383106
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Ciencias Médicas y Nutrición Salvador Zubirán, Departamento de Ciencia y Tecnología de los Alimentos, Tlalpan, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 38
Number: 5
Pages: 164-165
Country: México
Language: Español
Document type: Reseña de libro
Approach: Descriptivo
Disciplines: Medicina
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Salud,
Alimentos,
Contaminación,
Adulteración,
Conservación,
Aditivos,
Clasificación
Keyword: Medicine,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Health,
Foods,
Contamination,
Adulteration,
Additives,
Classification,
Preservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).