Alimentos de humedad intermedia



Document title: Alimentos de humedad intermedia
Journal: Cuadernos de nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000012321
ISSN: 0186-3274
Authors: 1
2
3
4
5
Institutions: 1Pontificia Universidad Católica de Chile, Departamento de Ingeniería Química, Santiago de Chile. Chile
2Universidad de Buenos Aires, Departamento de Industrias, Buenos Aires. Argentina
3Universidad de las Américas, Departamento de Ingeniería Química, Cholula, Puebla. México
4Universidad Central de Venezuela, Instituto de Ciencia y Tecnología de Alimentos, Caracas, Distrito Federal. Venezuela
5Instituto Politécnico Nacional, Unidad Profesional Interdisciplinaria de Biotecnología, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: May-Jun
Volumen: 18
Number: 3
Pages: 21-28
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Humedad,
Alimentos,
Preservación
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Foods,
Humidity,
Preservation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).