Topologia del balance termico en la deshidratacion de la miel



Document title: Topologia del balance termico en la deshidratacion de la miel
Journal: Control, cibernética y automatización
Database: PERIÓDICA
System number: 000027697
ISSN: 1013-2287
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Oriente, Fac Tecnologia Quimica, Dep Tecnol Azucarera, Santiago de Cuba. Cuba
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 17
Number: 2
Pages: 20-26
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Ingeniería,
Física y astronomía
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería química,
Termodinámica y física estadística,
Matemáticas aplicadas,
Computación,
Ingenios azucareros,
Miel-deshidratacion,
Termico-balance,
Topología
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Physics and astronomy,
Food chemistry,
Chemical engineering,
Thermodynamics and statistical physics,
Honey,
Sugar mills,
Thermal balance,
Topology,
Applied mathematics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).