Las estrategias de control en los cristalizadores continuos de un central azucarero



Document title: Las estrategias de control en los cristalizadores continuos de un central azucarero
Journal: Control, cibernética y automatización
Database: PERIÓDICA
System number: 000070356
ISSN: 1013-2287
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", Departamento de Control Automático, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 14
Number: 1
Pages: 33-34
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química,
Ingeniería
Keyword: Química de alimentos,
Ingeniería electrónica,
Azúcar,
Control automático,
Cristalizadores
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Food chemistry,
Electronic engineering,
Automatic control,
Sugar-control automatic,
Sugar-crystallizer
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).