Influencia do congelamento com nitrogenio liquido na sobrevivencia de Vibrio cholera em caudas de lagosta



Document title: Influencia do congelamento com nitrogenio liquido na sobrevivencia de Vibrio cholera em caudas de lagosta
Journal: Coletanea do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000159555
ISSN: 0100-350X
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 26
Number: 2
Pages: 181-187
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Ciencia y tecnología,
Química
Keyword: Tecnología,
Química de alimentos,
Congelamiento,
Nitrógeno líquido,
Vibrio cholerae,
Langostas
Keyword: Science and technology,
Chemistry,
Technology,
Food chemistry,
Freezing,
Liquid nitrogen,
Vibrio cholerae,
Lobsters
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).