Influencia de diferentes tipos de vinagre e do hipoclorito de sodio na sobrevivencia de Vibrio cholerae em folhas de alface (Lactucca sativa) artificialmente contaminadas e sobre a microbiota natural



Document title: Influencia de diferentes tipos de vinagre e do hipoclorito de sodio na sobrevivencia de Vibrio cholerae em folhas de alface (Lactucca sativa) artificialmente contaminadas e sobre a microbiota natural
Journal: Coletanea do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000159561
ISSN: 0100-350X
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 26
Number: 2
Pages: 199-207
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Vinagre,
Hipoclorito de sodio,
Vibrio cholerae,
Lechuga,
Lactuca sativa
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Vinegar,
Sodium hypochlorite,
Vibrio cholerae,
Lettuce,
Lactucca sativa
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).