Contenido de fenoles y actividad peroxidasa en callos de dos variedades de cana de azucar



Document title: Contenido de fenoles y actividad peroxidasa en callos de dos variedades de cana de azucar
Journal: Ciencias de la agricultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000067204
ISSN: 0138-7251
Authors: 1


Institutions: 1Ministerio Industria Azucarera, Instituto de Investigaciones en Caña de Azúcar, La Habana. Cuba
Year:
Number: 21
Pages: 119-122
Country: Cuba
Document type: Nota breve o noticia
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Gramíneas,
Bioquímica,
Fisiología vegetal,
Fenoles,
Enzimas,
Peroxidasa,
Caña de azúcar,
Cultivo de tejidos
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Biology,
Crop husbandry,
Gramineae,
Biochemistry,
Plant physiology,
Phenols,
Enzymatic activity,
Peroxidase,
Sugar cane,
Tissue culture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).