Quesos fundidos elaborados con proteinas de suero en polvo. I. Efecto de la adición y del tiempo de rehidratación



Document title: Quesos fundidos elaborados con proteinas de suero en polvo. I. Efecto de la adición y del tiempo de rehidratación
Journal: Ciencias biológicas (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000077083
ISSN: 0138-7154
Authors: 1



Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Departamento de Tecnología Láctea, La Habana. Cuba
Year:
Number: 16
Pages: 65-69
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Queso fundido,
Proteínas,
Suero,
Rehidratación,
Organolepsis
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Melted cheese,
Proteins,
Whey,
Rehydration,
Organolepsis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).