Influencia de algunas sales estabilizadoras sobre la viscosidad de la leche evaporada. I. Efecto del tripolifosfato de sodio y su mezcla con el citrato de sodio



Document title: Influencia de algunas sales estabilizadoras sobre la viscosidad de la leche evaporada. I. Efecto del tripolifosfato de sodio y su mezcla con el citrato de sodio
Journal: Ciencias biológicas (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000077081
ISSN: 0138-7154
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Tecnologia Lactea, La Habana. Cuba
Year:
Number: 16
Pages: 49-54
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche evaporada,
Viscosidad,
Conservación,
Fosfato sodio,
Citrato de sodio
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Evaporated milk,
Viscosity,
Preservation,
Sodium phosphate,
Sodium citrate
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).