Evaluacion nutricional de kluyveromyces fragilis obtenida industrialmente



Document title: Evaluacion nutricional de kluyveromyces fragilis obtenida industrialmente
Journal: Ciencias biológicas (La Habana)
Database: PERIÓDICA
System number: 000077099
ISSN: 0138-7154
Authors: 1


Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Bioquimica Clinica, La Habana. Cuba
Year:
Number: 16
Pages: 187-190
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Hongos,
Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Kluyveromyces fragilis,
Levaduras,
Valor nutritivo,
Proteínas
Keyword: Biology,
Chemistry,
Fungi,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Kluyveromyces fragilis,
Yeasts,
Nutritive value,
Proteins
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).