Utilización de la levadura torula en crema como único suplemento protéico en dietas de miel final para cerdos en ceba



Document title: Utilización de la levadura torula en crema como único suplemento protéico en dietas de miel final para cerdos en ceba
Journal: Ciencia y técnica en la agricultura. Ganado porcino
Database: PERIÓDICA
System number: 000039321
ISSN: 0138-8738
Authors: 1

Institutions: 1Centro de Investigaciones Porcinas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 4
Number: 3
Pages: 61-73
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Porcinos,
Cerdos,
Melaza,
Proteínas,
Suplementación,
Levadura torula
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Swine,
Molasses,
Proteins,
Supplementation,
Torula yeast
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).