Estudio de los indicadores de la calidad de la carne de cerdo normal o potencialmente pse en un matadero industrial



Document title: Estudio de los indicadores de la calidad de la carne de cerdo normal o potencialmente pse en un matadero industrial
Journal: Ciencia y técnica en la agricultura. Ganado porcino
Database: PERIÓDICA
System number: 000077130
ISSN: 0138-8738
Authors: 1



Institutions: 1Instituto de Investigaciones Porcinas, Punta Brava, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jul
Volumen: 8
Number: 3
Pages: 67-82
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Porcinos,
Zootecnia,
Cerdos,
Carne,
Canal,
Matadero industrial,
Calidad
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal husbandry,
Swine,
Meat,
Carcass,
Slaughterhouse-industrial,
Quality
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).