Cambios en la composición protéica y lipídica del endospermo del arroz durante su maduración a causa del fraccionamiento del fertilizante nitrogenado (urea)



Document title: Cambios en la composición protéica y lipídica del endospermo del arroz durante su maduración a causa del fraccionamiento del fertilizante nitrogenado (urea)
Journal: Ciencia y técnica en la agricultura. Arroz
Database: PERIÓDICA
System number: 000049269
ISSN: 0138-8787
Authors: 1


Institutions: 1Ministerio de la Agricultura, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene
Volumen: 4
Number: 1
Pages: 49-60
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fertilización,
Gramíneas,
Fisiología vegetal,
Arroz,
Nitrógeno,
Lípidos,
Maduración,
Proteínas,
Endospermo
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Fertilization,
Gramineae,
Plant physiology,
Nitrogen,
Lipids,
Proteins,
Rice,
Ripening,
Endosperm
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).