Efecto del proceso de lavado en la composición química de la carne de barrilete negro (Euthynnus lineatus)



Document title: Efecto del proceso de lavado en la composición química de la carne de barrilete negro (Euthynnus lineatus)
Journal: Linguagens, Educação e Sociedade
Database: PERIÓDICA
System number: 000186063
ISSN: 1665-0808
Authors: 1
Institutions: 1Universidad del Mar, Instituto de Industrias, Puerto Angel, Oaxaca. México
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 5
Number: 14
Pages: 13-18
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química,
Ciencia y tecnología
Keyword: Pesca,
Química de alimentos,
Tecnología,
Alimentos marinos,
Composición química,
Proceso de lavado,
Barrilete negro,
Euthynnus lineatus
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Science and technology,
Fisheries,
Food chemistry,
Technology,
Sea food,
Chemical composition,
Depuration,
Black skipjack,
Euthynnus lineatus
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).