Composición corporal y proceso de secado del calamar gigante Dosidicus gigas



Document title: Composición corporal y proceso de secado del calamar gigante Dosidicus gigas
Journal: Ciencia y mar
Database: PERIÓDICA
System number: 000183038
ISSN: 1665-0808
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Autónoma de Nuevo León, Facultad de Ciencias Biológicas, Monterrey, Nuevo León. México
2Universidad del Mar, Instituto de Industrias, Puerto Angel, Oaxaca. México
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 4
Number: 11
Pages: 35-38
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Moluscos,
Química de alimentos,
Calamar gigante,
Composición corporal,
Contenido proteico,
Secado,
Dosidicus gigas
Keyword: Biology,
Chemistry,
Molluscs,
Food chemistry,
Body composition,
Protein content,
Drying,
Dosidicus gigas,
Giant squid
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).