Journal: | Ciencia y mar |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000183038 |
ISSN: | 1665-0808 |
Authors: | Martínez Vega, J. Arturo1 Cruz Suárez, L. Elizabeth Ricque Marie, Denis |
Institutions: | 1Universidad Autónoma de Nuevo León, Facultad de Ciencias Biológicas, Monterrey, Nuevo León. México 2Universidad del Mar, Instituto de Industrias, Puerto Angel, Oaxaca. México |
Year: | 2000 |
Season: | May-Ago |
Volumen: | 4 |
Number: | 11 |
Pages: | 35-38 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Aplicado, descriptivo |
Disciplines: | Biología, Química |
Keyword: | Moluscos, Química de alimentos, Calamar gigante, Composición corporal, Contenido proteico, Secado, Dosidicus gigas |
Keyword: | Biology, Chemistry, Molluscs, Food chemistry, Body composition, Protein content, Drying, Dosidicus gigas, Giant squid |
Document request | |