Journal: | Ciencia y desarrollo |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000201922 |
ISSN: | 0185-0008 |
Authors: | Flores Hernández, Arnoldo1 |
Institutions: | 1Universidad Autónoma Chapingo, Unidad Regional Universitaria de Zonas Aridas, Durango. México |
Year: | 1992 |
Season: | Ene-Feb |
Volumen: | 17 |
Number: | 102 |
Pages: | 56-68 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Analítico, descriptivo |
Disciplines: | Química, Agrociencias |
Keyword: | Fermentaciones, Química de alimentos, Plantas para uso industrial, Vino, Aguardiente, Tuna, Opuntia, Cactaceae, Durango, México |
Keyword: | Chemistry, Agricultural sciences, Fermentation, Food chemistry, Plants for industrial use, Opuntia, Wine, Brandy, Prickly pear, Cactaceae, Durango, Mexico |
Document request | |