Producción de vino y aguardiente de tuna, alternativa en el aprovechamiento del nopal



Document title: Producción de vino y aguardiente de tuna, alternativa en el aprovechamiento del nopal
Journal: Ciencia y desarrollo
Database: PERIÓDICA
System number: 000201922
ISSN: 0185-0008
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Unidad Regional Universitaria de Zonas Aridas, Durango. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 17
Number: 102
Pages: 56-68
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Plantas para uso industrial,
Vino,
Aguardiente,
Tuna,
Opuntia,
Cactaceae,
Durango,
México
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Fermentation,
Food chemistry,
Plants for industrial use,
Opuntia,
Wine,
Brandy,
Prickly pear,
Cactaceae,
Durango,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).