La toxicidad de las proteinas y los peptidos del gluten del trigo



Document title: La toxicidad de las proteinas y los peptidos del gluten del trigo
Journal: Ciencia y desarrollo
Database: PERIÓDICA
System number: 000129350
ISSN: 0185-0008
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 10
Number: 58
Pages: 72-79
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Teórico, descriptivo
Disciplines: Química,
Medicina,
Psicología
Keyword: Química de alimentos,
Toxicología,
Psicología clínica,
Toxicidad,
Trigo,
Proteínas,
Péptidos,
Enteropatías,
Esquizofrenia,
Gluten
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Psychology,
Food chemistry,
Toxicology,
Clinical psychology,
Toxicity,
Wheat,
Proteins,
Peptides,
Enteropathies,
Schizophrenia,
Gluten
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).