Enzimas inmovilizadas y su aplicacion en la industria alimentaria



Document title: Enzimas inmovilizadas y su aplicacion en la industria alimentaria
Journal: Ciencia y desarrollo
Database: PERIÓDICA
System number: 000129347
ISSN: 0185-0008
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Fac Quimica, Div Estudios Posgrado, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep-Oct
Volumen: 10
Number: 58
Pages: 39-48
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, prospectivo
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Alimentos,
Industria,
Enzimas,
Lactasa,
Proteasas,
Amilasas,
Pectinasas
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Foods,
Industry,
Enzymes,
Lactase,
Proteases,
Amylase,
Pectinases
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).