Biotecnología del siglo XXI. Potencial alimentario y nutracéutico de recursos autóctonos



Document title: Biotecnología del siglo XXI. Potencial alimentario y nutracéutico de recursos autóctonos
Journal: Ciencia y desarrollo
Database: PERIÓDICA
System number: 000403795
ISSN: 0185-0008
Authors: 1
1
1
Institutions: 1Instituto Politécnico Nacional, Centro de Investigación y de Estudios Avanzados, Irapuato, Guanajuato. México
Year:
Season: Ene-Feb
Volumen: 42
Number: 281
Pages: 34-40
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Antropología,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Antropología de la cultura,
Fitotecnia,
Calidad,
Hábitos alimenticios,
Dietas,
Mesoamérica,
Maíz,
Huitlacoche,
Frijol,
Amaranto,
Nopal
Keyword: Chemistry,
Anthropology,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Cultural anthropology,
Crop husbandry,
Quality,
Feeding habits,
Diets,
Mesoamerica,
Corn,
Huitlacoche,
Bean,
Amaranthus,
Nopal
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).