Efecto del calentamiento a alta temperatura en la isoterma de desorcion de la harina de lenteja ( ervum lens l. )



Document title: Efecto del calentamiento a alta temperatura en la isoterma de desorcion de la harina de lenteja ( ervum lens l. )
Journal: Ciencia e tecnologia de alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000015754
ISSN: 0101-2061
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Buenos Aires, Fac Ciencias Exactas Naturales, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 3
Number: 2
Pages: 217-227
Country: Brasil
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Harina,
Lenteja,
Desorción,
Ervum lens,
Calentamiento
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Flour,
Lentil,
Desorption,
Ervum lens,
Heat treatment
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).