Influencia del proceso de secado del polen para uso alimenticio



Document title: Influencia del proceso de secado del polen para uso alimenticio
Journal: Ciencia, docencia y tecnología
Database: CLASE
System number: 000158443
ISSN: 0327-5566
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Nacional de Entre Ríos, Paraná, Entre Ríos. Argentina
Year:
Season: May
Volumen: 10
Number: 18
Pages: 241-274
Country: Argentina
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Pólen,
Secado,
Conservación,
Alimentos,
Comercialización
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).