Los ácidos grasos trans en los alimentos y algunos efectos de su consumo en la salud



Document title: Los ácidos grasos trans en los alimentos y algunos efectos de su consumo en la salud
Journal: Ciencia - Academia Mexicana de Ciencias
Database: PERIÓDICA
System number: 000180791
ISSN: 1405-6550
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad Veracruzana, Instituto de Ciencias Básicas, Jalapa, Veracruz. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, México, Distrito Federal. México
Year:
Season: Mar-Jun
Volumen: 52
Number: 1-2
Pages: 4-14
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Metabolismo y nutrición,
Acidos grasos,
Alimentos
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Metabolism and nutrition,
Fatty acids,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).