La ciencia de la comida en los aviones



Document title: La ciencia de la comida en los aviones
Journal: Ciencia - Academia Mexicana de Ciencias
Database: PERIÓDICA
System number: 000414514
ISSN: 1405-6550
Authors: 1
1
1
Institutions: 1Universidad Nacional Autónoma de México, Clínica de Atención Preventiva del Viajero, Ciudad de México. México
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 68
Number: 3
Pages: 74-80
Country: México
Language: Español
Document type: Ensayo
Approach: Descriptivo, divulgación
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Tecnología de alimentos,
Preparación de alimentos,
Aviones,
Calidad de los alimentos,
Sabor,
Percepción sensorial
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food technology,
Food preparation,
Airplanes,
Food quality,
Taste,
Sensorial perception
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).