La elaboración de pozol en Los Altos de Chiapas



Document title: La elaboración de pozol en Los Altos de Chiapas
Journal: Ciencia - Academia de la Investigación Científica
Database: PERIÓDICA
System number: 000231740
ISSN: 0185-075X
Authors: 1
2

3
Institutions: 1Instituto Tecnológico y de Estudios Superiores de Monterrey, Guaymas, Sonora. México
2Universidad Nacional Autónoma de México, Facultad de Química, México, Distrito Federal. México
3University of Reading, Reading, Berkshire. Reino Unido
Year:
Season: Jun
Volumen: 44
Number: 2
Pages: 219-229
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Pozol,
Bebidas fermentadas,
Maíz,
Tratamiento térmico
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Pozol,
Fermented beverages,
Corn,
Thermal treatment
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).