Efectos químicos y microbiológicos de la aplicación de atmósferas modificadas en la conservación de la carne fresca



Document title: Efectos químicos y microbiológicos de la aplicación de atmósferas modificadas en la conservación de la carne fresca
Journal: Ciencia - Academia de la Investigación Científica
Database: PERIÓDICA
System number: 000228581
ISSN: 0185-075X
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Metropolitana, Departamento de Biotecnología, Iztapalapa, Distrito Federal. México
Year:
Season: Sep
Volumen: 46
Number: 3
Pages: 350-369
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Microbiología,
Atmósfera modificada,
Conservación,
Carne
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Microbiology,
Chemical dynamics,
Modified atmosphere,
Conservation,
Meat
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).