El procesamiento industrial de camarones y langostinos



Document title: El procesamiento industrial de camarones y langostinos
Journal: Chile pesquero
Database: PERIÓDICA
System number: 000135117
ISSN: 0716-1956
Authors:
Year:
Season: Abr-May
Number: 104
Pages: 37-42
Country: Chile
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología,
Química
Keyword: Pesca,
Crustáceos,
Química de alimentos,
Camarón,
Langostinos,
Productos pesqueros,
Tecnología de alimentos,
Congelación
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Chemistry,
Fisheries,
Crustaceans,
Food chemistry,
Shrimp,
Prawn,
Fishery products,
Food technology,
Freezing
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).