Metodologia experimental para la evaluacion de difusores de bagazo



Document title: Metodologia experimental para la evaluacion de difusores de bagazo
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000062393
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Superior Politécnico "José Antonio Echeverría", Fac Procesos Quimicos Alimentarios, Dep Analisis Control Procesos, La Habana. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 12
Number: 2
Pages: 9-18
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Economía
Keyword: Gramíneas,
Química de alimentos,
Economía agrícola,
Cuba,
Caña de azúcar,
Bagazo,
Difusores,
Parámetros fisicoquímicos,
Evaluación
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Economics,
Gramineae,
Food chemistry,
Agricultural economics,
Cuba,
Sugar cane,
Bagasse,
Diffusers,
Physicochemical parameters,
Evaluation methods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).