Medidor continuo de la sobresaturacion de la masa cocida



Document title: Medidor continuo de la sobresaturacion de la masa cocida
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000062405
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Fac Quimica Tecnologia Azucarera, Dep Control Automatico, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 12
Number: 2
Pages: 93-98
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, analítico
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Ciencias de la computación
Keyword: Gramíneas,
Química de alimentos,
Química industrial,
Matemáticas aplicadas,
Computación,
Cuba,
Azúcar,
Industria,
Saturación,
Medición,
Masa cocida
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Computer science,
Gramineae,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Cuba,
Sugar,
Industry,
Saturation,
Measurement,
Massecuite,
Applied mathematics
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).