Evaluacion del efecto de los productos quimicos anadidos a la meladura en el proceso de blanco directo a escala de laboratorio (i)



Document title: Evaluacion del efecto de los productos quimicos anadidos a la meladura en el proceso de blanco directo a escala de laboratorio (i)
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000117007
ISSN: 0253-5777
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Dep Operaciones Unitarias, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 17
Number: 3
Pages: 51-55
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Caña de azúcar,
Jarabes,
Reactivos quimicos,
Industria,
Azúcar
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Sugar cane,
Syrup,
Chemical reactives,
Sugar,
Industry
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).