Estudio sobre la optimizacion del proceso de fabricacion de azucar crudo. Parte ii



Document title: Estudio sobre la optimizacion del proceso de fabricacion de azucar crudo. Parte ii
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000037102
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Fac Quimica Y Tecnologia Azucarera, Dep Operaciones Unit, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 8
Number: 2
Pages: 53-63
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Química,
Matemáticas
Keyword: Química de alimentos,
Matemáticas aplicadas,
Azúcar,
Optimación,
Producción,
Sacarosa-cristalizacion,
Tachos
Keyword: Chemistry,
Mathematics,
Food chemistry,
Applied mathematics,
Optimization,
Production,
Sucrose crystallization,
Sugar,
Vacuum pans
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).