Estudio de la solubilidad del aconitato de calcio y magnesio en diferentes medios y a diferentes temperaturas



Document title: Estudio de la solubilidad del aconitato de calcio y magnesio en diferentes medios y a diferentes temperaturas
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000044604
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Facultad de Química y Física, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: May-Ago
Volumen: 9
Number: 2
Pages: 41-49
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Gramíneas,
Química analítica,
Química industrial,
Aconitato de calcio,
Caña de azúcar,
Clarificación,
Ingenios azucareros,
Aconitato de magnesio,
Solubilidad
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Gramineae,
Analytical chemistry,
Industrial chemistry,
Calcium aconitate,
Clarification,
Magnesium aconitate,
Solubility,
Sugar cane,
Sugar mills
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).