Estudio de la influencia de la variacion de los niveles de temperatura, tiempo de calentamiento y ph del jugo en el proceso de sedimentacion



Document title: Estudio de la influencia de la variacion de los niveles de temperatura, tiempo de calentamiento y ph del jugo en el proceso de sedimentacion
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000055111
ISSN: 0253-5777
Authors: 1


Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Fac Quimica Y Tecnologia Azucarera, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 8
Number: 1
Pages: 77-87
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Matemáticas,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Matemáticas aplicadas,
Química analítica,
Acidez,
Azúcar,
Sedimentacion-proceso,
Temperatura,
Tiempo-calentamiento
Keyword: Agricultural sciences,
Mathematics,
Chemistry,
Crop husbandry,
Applied mathematics,
Analytical chemistry,
Acidity,
Sedimentation process,
Sugar production,
Temperature,
Time-heating
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).