Analisis del proceso de purificacion del jugo de la cana mediante las tecnicas basicas de control de calidad



Document title: Analisis del proceso de purificacion del jugo de la cana mediante las tecnicas basicas de control de calidad
Journal: Centro azúcar
Database: PERIÓDICA
System number: 000115802
ISSN: 0253-5777
Authors: 1
Institutions: 1Comite Estatal Normalizacion, Camagüey. Cuba
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 17
Number: 2
Pages: 10-17
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Gramíneas,
Caña de azúcar,
Purificación,
Jugos,
Control de calidad
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Gramineae,
Sugar cane,
Purification,
Juices,
Quality control
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).