Caracterización de la variación en el peso y la composición química del fruto en variedades de pitayo (Stenocereus queretaroensis (Weber) Buxbaum)



Document title: Caracterización de la variación en el peso y la composición química del fruto en variedades de pitayo (Stenocereus queretaroensis (Weber) Buxbaum)
Journal: Cactáceas y suculentas mexicanas
Database: PERIÓDICA
System number: 000168290
ISSN: 0526-717X
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad de Guadalajara, Departamento de Investigación Científica y Superación Académica, Guadalajara, Jalisco. México
2Universidad de Guadalajara, Facultad de Ciencias Biológicas, Guadalajara, Jalisco. México
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 38
Number: 4
Pages: 82-88
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Biología
Keyword: Frutales,
Química de alimentos,
Botánica,
Variabilidad del fruto,
Composición química,
Pulpa,
Semillas,
Pitayo,
Stenocereus queretaroensis
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Biology,
Fruit trees,
Food chemistry,
Botany,
Fruit variability,
Chemical composition,
Pulp,
Seeds,
Pitayo,
Stenocereus queretaroensis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).