Journal: | Brazilian journal of food technology |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000172123 |
ISSN: | 1516-7275 |
Authors: | Moura, Silvia Cristina Sobottka Rolim de1 Germer, Silvia Pimientel Marconi Jardim, Denise Calil Pereira Sadahira, Mitie Sonia |
Institutions: | 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 1998 |
Season: | Ene-Dic |
Volumen: | 1 |
Number: | 1-2 |
Pages: | 70-76 |
Country: | Brasil |
Language: | Inglés |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Reología, Propiedades térmicas, Frutas tropicales, Viscosidad, Calor específico |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Rheology, Thermal properties, Tropical fruits, Viscosity, Specific heat |
Document request | |