Preparo de proteinas miofibrilares de carne e elaboracao de biofilmes com dois tipos de acidos: propriedades mecanicas



Document title: Preparo de proteinas miofibrilares de carne e elaboracao de biofilmes com dois tipos de acidos: propriedades mecanicas
Journal: Brazilian journal of food technology
Database: PERIÓDICA
System number: 000172081
ISSN: 1516-7275
Authors: 1

Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Faculdade de Zootecnia e Engenharia de Alimentos, Sao Paulo. Brasil
2Instituto Maua de Engenharia de Alimentos, Departamento de Engenharia de Alimentos, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Ene-Dic
Volumen: 1
Number: 1-2
Pages: 44-52
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Proteínas miofibrilares,
Propiedades mecánicas,
Acido acético,
Acido láctico,
Glicerina
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Myofibrillar proteins,
Mechanical properties,
Acetic acid,
Lactic acid,
Glycerol
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).