Journal: | Bragantia |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000021734 |
ISSN: | 0006-8705 |
Authors: | Vitti, P1 Felicio, J.C Camargo, C.E.O Pereira, J.C.V.N |
Institutions: | 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil 2Instituto Agronomico, Sec Arroz Cereais, Campinas, Sao Paulo. Brasil 3Instituto Agronomico, Ribeirao Preto, Sao Paulo. Brasil |
Year: | 1994 |
Volumen: | 53 |
Number: | 2 |
Pages: | 219-235 |
Country: | Brasil |
Language: | Portugués |
Document type: | Artículo |
Approach: | Aplicado, experimental |
Disciplines: | Agrociencias, Química |
Keyword: | Gramíneas, Química de alimentos, Trigo, Brasil, Tolerancia, Resistencia, Panificación, Productividad, Comportamiento |
Keyword: | Agricultural sciences, Chemistry, Gramineae, Food chemistry, Wheat, Brazil, Bakery, Behavior, Tolerance, Resistance, Productivity |
Document request | |