Evolucion del concepto de calidad y el sistema de analisis de riesgos y puntos criticos de control ( h. A. C. C. P. )



Document title: Evolucion del concepto de calidad y el sistema de analisis de riesgos y puntos criticos de control ( h. A. C. C. P. )
Journal: Boletín informativo - Instituto Nacional de Pesca (Guayaquil)
Database: PERIÓDICA
System number: 000013725
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Pesca, Guayaquil, Guayas. Ecuador
Year:
Season: May
Number: 4
Pages: 1-54
Country: Ecuador
Language: Español
Document type: Monografía
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química
Keyword: Pesca,
Química de alimentos,
Química industrial,
Procesamiento,
Calidad total,
Control sanitario,
Productos pesqueros
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Fisheries,
Food chemistry,
Industrial chemistry,
Processing,
Total quality,
Sanitary control,
Fishery products
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).