Influencia de la concentracion de invertasa y la temperatura en la hidrolisis del fondant



Document title: Influencia de la concentracion de invertasa y la temperatura en la hidrolisis del fondant
Journal: Boletín de la Sociedad Química del Perú
Database: PERIÓDICA
System number: 000015800
ISSN: 0037-8623
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional Agraria La Molina, Fac Ciencias; Dep Quimica, La Molina, Lima. Perú
Year:
Season: Jun
Volumen: 61
Number: 2
Pages: 119-124
Country: Perú
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Fondant,
Invertasa,
Confitería,
Hidrólisis
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Fondant,
Invertase,
Hydrolysis,
Confectionery
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).