Evaluación de la actividad del agua en diferentes formulaciones de fondant



Document title: Evaluación de la actividad del agua en diferentes formulaciones de fondant
Journal: Boletín de la Sociedad Química del Perú
Database: PERIÓDICA
System number: 000158192
ISSN: 0037-8623
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional Agraria La Molina, Departamento de Química, La Molina, Lima. Perú
Year:
Season: Jun
Volumen: 65
Number: 2
Pages: 73-81
Country: Perú
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química de alimentos,
Agua,
Fondant,
Isotermas,
Sacarosa,
Glucosa
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Water activity,
Fondant,
Isotherms,
Sucrose,
Glucose
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).