La irradiacion de los alimentos. Tecnica para conservar la inocuidad de los alimentos. Ginebra, organizacion mundial de la salud, 1989, 90 p



Document title: La irradiacion de los alimentos. Tecnica para conservar la inocuidad de los alimentos. Ginebra, organizacion mundial de la salud, 1989, 90 p
Journal: Boletín de la Oficina Sanitaria Panamericana
Database: PERIÓDICA
System number: 000112129
ISSN: 0030-0632
Year:
Season: Abr
Volumen: 110
Number: 4
Pages: 367-368
Country: Internacional
Document type: Reseña de libro
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Alimentos,
FAO,
Organización Mundial de la Salud (OMS),
Salud,
Conservación,
Irradiación
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Foods,
Fao,
World Health Organization (WHO),
Health,
Preservation,
Irradiation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).