Aspectos de la calidad microbiologica de las carnes consumidas en san salvador y alrededores



Document title: Aspectos de la calidad microbiologica de las carnes consumidas en san salvador y alrededores
Journal: Boletín de ciencias naturales y agrarias
Database: PERIÓDICA
System number: 000130986
ISSN: 0259-9643
Year:
Season: Ago
Volumen: 3
Number: 2
Pages: 25-35
Country: El Salvador
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Microbiología,
Salud pública,
Química de alimentos,
El Salvador,
Carne,
Calidad,
San Salvador,
Bacterias,
Alimentos
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Microbiology,
Public health,
Food chemistry,
El Salvador,
Meat,
Quality,
San Salvador,
Bacteria,
Foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).