Manual de metodos de analisis de productos pesqueros



Document title: Manual de metodos de analisis de productos pesqueros
Journal: Boletín científico y técnico - Instituto Nacional de Pesca (Guayaquil)
Database: PERIÓDICA
System number: 000032029
ISSN: 0374-6097
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Pesca, Guayaquil, Guayas. Ecuador
Year:
Volumen: 5
Number: 4
Pages: 1-56
Country: Ecuador
Document type: Revisión bibliográfica
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Química,
Ingeniería
Keyword: Pesca,
Química analítica,
Química de alimentos,
Equipo y maquinaria,
Tecnología de alimentos,
Análisis,
Control de calidad,
Ecuador,
Productos pesqueros,
Técnicas
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Engineering,
Fisheries,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Equipment and machinery,
Analysis,
Ecuador,
Fishery products,
Food technology,
Quality control,
Techniques
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).