Consideracoes sobre o aproveitamento de sobras da industrializacao de pescado na elaboracao de produtos alimenticios



Document title: Consideracoes sobre o aproveitamento de sobras da industrializacao de pescado na elaboracao de produtos alimenticios
Journal: Boletim do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Database: PERIÓDICA
System number: 000033940
ISSN: 0366-0281
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Jul-Sep
Volumen: 18
Number: 3
Pages: 253-281
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Conferencia o discurso
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Ingeniería,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Equipo y maquinaria,
Biología acuática,
Aprovechamiento,
Camarón,
Desperdicios,
Pescado,
Queso
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Biology,
Food chemistry,
Equipment and machinery,
Aquatic biology,
Fish,
Byproducts,
Cheese,
Shrimp,
Utilization
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).