Consideracoes sobre o aproveitamento de sobras da industrializacao de pescado na elaboracao de produtos alimenticios



Título del documento: Consideracoes sobre o aproveitamento de sobras da industrializacao de pescado na elaboracao de produtos alimenticios
Revista: Boletim do Instituto de Tecnologia de Alimentos
Base de datos: PERIÓDICA
Número de sistema: 000033940
ISSN: 0366-0281
Autores: 1
Instituciones: 1Instituto de Tecnologia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Año:
Periodo: Jul-Sep
Volumen: 18
Número: 3
Paginación: 253-281
País: Brasil
Idioma: Portugués
Tipo de documento: Conferencia o discurso
Enfoque: Experimental
Disciplinas: Química,
Ingeniería,
Biología
Palabras clave: Química de alimentos,
Equipo y maquinaria,
Biología acuática,
Aprovechamiento,
Camarón,
Desperdicios,
Pescado,
Queso
Keyword: Chemistry,
Engineering,
Biology,
Food chemistry,
Equipment and machinery,
Aquatic biology,
Fish,
Byproducts,
Cheese,
Shrimp,
Utilization
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