Valoración de la calidad higiénica de la leche cruda en la Asociación de Productores de Leche de Sotara - ASPROLESO, mediante las pruebas indirectas de resazurina y azul de metileno



Document title: Valoración de la calidad higiénica de la leche cruda en la Asociación de Productores de Leche de Sotara - ASPROLESO, mediante las pruebas indirectas de resazurina y azul de metileno
Journal: Biotecnología en el sector agropecuario y agroindustrial
Database: PERIÓDICA
System number: 000319798
ISSN: 1692-3561
Authors: 1
Institutions: 1Universidad del Cauca, Facultad de Ciencias Agropecuarias, Popayán, Cauca. Colombia
Year:
Season: Dic
Volumen: 6
Number: 2
Pages: 56-66
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina
Keyword: Química de alimentos,
Microbiología,
Leche cruda,
Calidad higiénica,
Análisis microbiológico,
Resazurina,
Azul de metileno
Keyword: Chemistry,
Medicine,
Food chemistry,
Microbiology,
Raw milk,
Hygienic quality,
Microbiological analysis,
Resazurine,
Methylene blue
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).