Extracción, cristalización y caracterización de inulina a partir de yacón (Smallanthus sonchifolius (Poepp. & Endl.) para su utilización en la industria alimentaria y farmacéutica



Document title: Extracción, cristalización y caracterización de inulina a partir de yacón (Smallanthus sonchifolius (Poepp. & Endl.) para su utilización en la industria alimentaria y farmacéutica
Journal: Biotecnología en el sector agropecuario y agroindustrial
Database: PERIÓDICA
System number: 000319783
ISSN: 1692-3561
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Nariño, Facultad de Ingeniería Agroindustrial, Pasto, Nariño. Colombia
Year:
Season: Dic
Volumen: 6
Number: 2
Pages: 14-20
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Angiospermas,
Fitoquímica,
Biotecnología,
Inulina,
Extracción química,
Fructooligosácaridos,
Smallanthus sonchifolius,
Compositae
Keyword: Biology,
Chemistry,
Angiosperms,
Phytochemistry,
Inulin,
Chemical extraction,
Fructooligosacharides,
Smallanthus sonchifolius,
Compositae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).