Evaluación del comportamiento de la pulpa del fruto del zapote (Matisia cordata) frente a procesos de transformación agroindustrial



Document title: Evaluación del comportamiento de la pulpa del fruto del zapote (Matisia cordata) frente a procesos de transformación agroindustrial
Journal: Biotecnología en el sector agropecuario y agroindustrial
Database: PERIÓDICA
System number: 000269530
ISSN: 1692-3561
Authors: 1
1
Institutions: 1Universidad del Cauca, Facultad de Ciencias Exactas y de la Educación, Popayán, Cauca. Colombia
Year:
Season: Mar
Volumen: 3
Number: 1
Pages: 41-46
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Química de alimentos,
Frutales,
Zapote,
Matisia cordata,
Pulpa,
Propiedades fisicoquímicas,
Propiedades organolépticas,
Conservas
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Food chemistry,
Fruit trees,
Zapote,
Matisia cordata,
Pulp,
Physicochemical properties,
Organoleptic properties,
Canned foods
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).