Journal: | Biotecnología en el sector agropecuario y agroindustrial |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000269535 |
ISSN: | 1692-3561 |
Authors: | Forero Gómez, Clara Luz1 Godoy Bonilla, Sandra Patricia Díaz, Doris Elena Luna, Gabriela Andrea Motta, Elsa Lorena |
Institutions: | 1Universidad del Cauca, Facultad de Ciencias Agropecuarias, Popayán, Cauca. Colombia |
Year: | 2005 |
Season: | Mar |
Volumen: | 3 |
Number: | 1 |
Pages: | 79-86 |
Country: | Colombia |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental, aplicado |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Bactris gasipaes, Conservas, Palmae, Colombia, Propiedades organolépticas |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Bactris gasipaes, Canned foods, Palmae, Colombia, Organoleptic properties |
Document request | |