Journal: | Biotecnia |
Database: | PERIÓDICA |
System number: | 000266348 |
ISSN: | 1665-1456 |
Authors: | Cota Gastélum, Alma Guadalupe1 Salazar García, María Guadalupe Islas Rubio, Alma Rosa2 Cuamea Cruz, Guillermo |
Institutions: | 1Universidad de Sonora, Departamento de Investigación y Posgrado en Alimentos, Hermosillo, Sonora. México 2Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Hermosillo, Sonora. México |
Year: | 2006 |
Season: | Ene-Abr |
Volumen: | 8 |
Number: | 1 |
Pages: | 12-19 |
Country: | México |
Language: | Español |
Document type: | Artículo |
Approach: | Experimental |
Disciplines: | Química |
Keyword: | Química de alimentos, Spaghetti, Organolepsis, Textura, Calidad |
Keyword: | Chemistry, Food chemistry, Spaghetti, Organolepsis, Texture, Quality |
Document request | |